Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Monster's Ball

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­sin­ker­tai­nen, mut­ta te­ho­kas juo­ni: ra­sis­ti­sen taus­tan omaa­va van­gin­var­ti­ja ja sähkö­tuo­lis­sa kuol­leen mur­ha­mie­hen les­ki ko­ke­vat näennäi­sistä erois­taan huo­li­mat­ta sa­mo­ja tun­tei­ta.

Yk­sin­ker­tai­nen, mut­ta te­ho­kas juo­ni: ra­sis­ti­sen taus­tan omaa­va van­gin­var­ti­ja (Bil­ly Bob Thorn­ton) ja sähkö­tuo­lis­sa kuol­leen mur­ha­mie­hen les­ki (Hal­le Ber­ry) ko­ke­vat näennäi­sistä erois­taan huo­li­mat­ta sa­mo­ja tun­tei­ta. Mo­lem­pien po­jat kär­sivät van­hem­pien­sa mie­lestä va­ja­vai­suu­des­ta, toi­nen luon­teen heik­kou­des­ta, toi­nen li­ha­vuu­des­ta. Poi­kien kuo­le­mat yh­distävät.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni, kuva voisi on tarkempikin. Myös aliasing-värinää. Töksähtävä kerrosvaihdos. Ekstroissa biografiat, kaksi kommenttiraitaa, 24 min. kohtauksen anatomiaa, 15 min. dokumentti, 4 min. roolihahmoksi muuntautumisesta, traileri, 4 min. poistettuja kohtauksia ja 8 sivun triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy