Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Strange Days

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vir­tuaa­li­to­del­li­suut­ta ku­vaa­va, lä­hi­tu­le­vai­suu­teen si­joit­tu­va sci­fi-­ta­ri­na.

Vir­tuaa­li­to­del­li­suut­ta ku­vaa­va, lä­hi­tu­le­vai­suu­teen si­joit­tu­va sci­fi-ta­ri­na. Rot­ta­mai­sen oloi­nen san­ka­ri (Ralph Fien­nes) vä­littää lait­to­mia, ih­mis­ten tun­ne­ko­ke­muk­sia sisältä­viä tal­len­tei­ta. Nii­den avul­la voi ko­kea, mitä toi­nen on tun­te­nut, näh­nyt ja aja­tel­lut. Näyttävä ja hie­man epäus­kot­ta­va, mut­ta kaik­ki tyyn­ni ou­don kieh­to­va kei­tos.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa neljän sivun triviavihko, kulissien takaa, 50 min. ohjaajan kommentteja ja traileri.(PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy