Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Black Mask 2 - City of Masks

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.39*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­ja­ku­va­mai­ses­ti to­teu­tet­tu ta­ri­na gee­ni­muun­nel­luis­ta am­mat­ti­tap­pa­jis­ta, joi­den kä­si­tys itä­mai­sis­ta tais­te­lu­la­jeis­ta näyttää ole­van peräi­sin jenk­kilän ä­lyttö­mistä show­pai­ni­ku­viois­ta.

Sar­ja­ku­va­mai­ses­ti to­teu­tet­tu ta­ri­na gee­ni­muun­nel­luis­ta am­mat­ti­tap­pa­jis­ta, joi­den kä­si­tys itä­mai­sis­ta tais­te­lu­la­jeis­ta näyttää ole­van peräi­sin jenk­kilän ä­lyttö­mistä show­pai­ni­ku­viois­ta. Täy­del­li­sen ty­perä ja pitkäs­tyttävän lap­sel­li­nen St­reet Figh­ter -p­la­giaat­ti. Tais­te­lu­koh­tauk­set ovat kaut­taal­taan var­sin nih­keää kat­sot­ta­vaa, vaik­ka ko­reog­ra­fias­ta vas­taa­kin Yuen Wo Ping (mm. Mat­rix-e­lo­ku­vat).
Hi­ve­nen peh­meä, mut­ta pääsääntöi­ses­ti miel­lyttävän elävä ja vä­rikäs ku­va. Ros­kaa ja ko­hi­naa on ha­vait­ta­vis­sa, het­kittäin yllättävän run­saas­ti­kin. Sel­keä, bas­so­ko­ros­te­tun tum­masä­vyi­nen ja ver­rat­tain mo­niu­lot­tei­nen ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa ana­mor­fi­nen trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy