Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bound

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Tätä voi pe­rus­tel­lus­ti väittää jo­pa Mat­ri­xia pa­rem­mak­si.

Tätä voi pe­rus­tel­lus­ti väittää jo­pa Mat­ri­xia pa­rem­mak­si. Uu­det ku­val­li­set rat­kai­sut ovat jo nu­pul­laan eivätkä pää­tar­koi­tus. Ku­vaa les­bo­lais­ta rak­kaut­ta poik­keuk­sel­li­sen rea­lis­ti­seen sä­vyyn. Tytöt ai­ko­vat pi­histää ma­fian ra­hat. Gi­na Gers­ho­nin (se suu!) pa­ras roo­li tähän men­nessä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, vaikka letterboxattu. Kuvasuhde on kuitenkin sama kuin leffateatterissa. Kuvattiin akatemiakokoon, jota tarkoituksella sitten rajattiin. Pätevä äänimaailma. Biografiat, 5 min. dokumentti ja trailereita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy