Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Virtuaalimies

Virtual Sexuality 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pi­ristävä nuo­ri­soe­lo­ku­va.

Pi­ristävä nuo­ri­soe­lo­ku­va. Vaik­ka ai­hee­na on jäl­leen ker­ran neit­syy­den me­nettä­mi­nen, brit­tiläi­nen elämän­ta­pa tun­tuu kui­ten­kin iä­ni­kuis­ten col­le­ge-e­lo­ku­vien si­jaan hyvältä vaih­te­lul­ta.
Lu­paa­va al­ku, jos­sa haus­kas­ti ku­va­taan tytön ja po­jan ajat­te­lun eroa. La­tis­tuu puo­livä­lissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Brititkin hallitsevat tekniikkaa. Virtuaalitodellisuus vaatii elävää äänimaailmaa ja se on hallinnassa. Myös jykevämpi toiminta, kuten räjähdys kohdassa 18 minuuttia. Behind the scenes, traileri ja videopäiväkirja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy