Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Last Man Standing

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.47
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ryu­zo Ki­kus­hi­man ja Aki­ra Ku­ro­sawan Yo­jim­bo-­ta­ri­na siir­ret­tiin 1800-­lu­vun län­teen ja lo­pul­ta 1920-­lu­vun gangs­te­ri­miljöö­seen Tek­sa­siin.

Ryu­zo Ki­kus­hi­man ja Aki­ra Ku­ro­sawan Yo­jim­bo-ta­ri­na siir­ret­tiin 1800-lu­vun län­teen (Ser­gio Leo­ne) ja lo­pul­ta 1920-lu­vun gangs­te­ri­miljöö­seen Tek­sa­siin.
Pe­rus-Hil­liä eli köyhän mie­hen sam­pec­kin­pa­hia. Ko­reog­ra­fian kau­neut­ta on tur­ha et­siä. Bru­ce Wil­li­sin ker­to­janää­ni tuo mu­kaan film noi­ria, mut­ta rat­kai­su­na se on help­po ja tylsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea, hyviiin wide kuva. Audio tömisee sohvan pohjassa. Willis muistuttaa ulkoisesti Humphrey Bogartia elokuvassa High Sierra. Ekstroissa biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy