Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robin Hood - Prince of Thieves

Robin Hood - varkaiden ruhtinas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­rem­pi seik­kai­lue­lo­ku­va kuin mai­neen­sa.

Pa­rem­pi seik­kai­lue­lo­ku­va kuin mai­neen­sa. Ro­bin Hood — Prin­ce of Thie­ves ei tuo kui­ten­kaan mitään lisäar­voa myy­til­le. San­ka­rin seik­kai­lut Je­ru­sa­le­mis­sa oli­si­vat voi­neet kestää pi­tempään. Alan Rick­man Not­ting­ha­min she­rif­finä ei ole­kaan pyö­reä. Voi ih­met­tellä mie­hen ve­ren­pai­net­ta, sen ver­ran on vir­taa sa­moin kuin Mic­hael Win­cot­til­la Guy of Gis­bor­ne­na. Kon­nat on­nis­tu­vat pa­rem­min kuin Ro­bin (Ke­vin Cost­ner) ja knit. Vuo­den 1938 Er­rol Flyn­nin suo­ri­tus on edel­leen pa­ras ja vieläpä vä­reissä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy