Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Moottoripyöräpäiväkirja

The Motorcycle Diaries 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 110736EAN: 5706550024279

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ser­ge Raf­fyn pro­pa­gan­dis­ti­sen Fi­del Cast­ro –elämän­ker­ran luet­tuaan Che Gue­va­ran jee­sus­myyt­ti tun­tuu yh­deltä maail­man­his­to­rian suu­rim­mal­ta hui­jauk­sel­ta.

Ser­ge Raf­fyn pro­pa­gan­dis­ti­sen Fi­del Cast­ro –elämän­ker­ran (W­SOY, 2005) luet­tuaan Che Gue­va­ran jee­sus­myyt­ti tun­tuu yh­deltä maail­man­his­to­rian suu­rim­mal­ta hui­jauk­sel­ta. On to­ki kum­ma, jos 1950-lu­vun Etelä-A­me­rik­kaan syn­ty­nyt nuo­ri ei oli­si ryh­ty­nyt val­lan­ku­mouk­sel­li­sek­si.
E­lo­ku­va to­dis­taa jo­ka ta­pauk­ses­sa mu­kaan­sa­tem­paa­vas­ti ja us­kot­ta­vas­ti, mi­ten Nor­ton 500 vm. 1939:n selässä nuo­res­ta mie­hestä voi tul­la su­mei­le­mat­ta po­liit­ti­sia vas­tus­ta­jiaan ja en­nen kaik­kea väärään ai­kaan suu­ren joh­ta­jan tiel­le ek­sy­neitä to­ve­rei­taan lik­vi­doi­va hir­viö.
Ka­pi­ta­lis­min räi­keys py­hit­ti kai­ken, mut­ta elo­ku­va ker­too mur­rok­ses­ta, jol­loin viat­to­muus väis­tyy ja aa­te saa­puu. Gue­va­ran isä toi­mi Ar­gen­tii­nan kan­sal­li­sen öl­jy-yh­tiön joh­ta­ja­na, mut­ta kom­mu­nis­ti­setä oli Es­pan­jan sisäl­lis­so­dan kon­ka­ri. Tu­han­sien ki­lo­met­rien ajo­mat­ka toi yh­teis­kun­nal­li­set epä­koh­dat suo­raan sil­mil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Dokumentinomainen, latteavärinen kuva. Kuvassa näkyy valumia ja epätarkkuuksia yksityiskohdissa. Kaksi selkeää 5.1-ääniraitaa. Kahdella levyllä. Ekstroissa 121 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy