Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Elisabet

Elizabeth 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ban­dit Quee­nin te­kijä on taas vah­van nais­joh­ta­jan pa­ris­sa.

Ban­dit Quee­nin te­kijä on taas vah­van nais­joh­ta­jan pa­ris­sa. Neit­syt­ku­nin­gat­ta­ren myy­tistä on ky­se, mut­ta kä­si­te tun­tuu ole­van ve­nyvä.
Ai­he on pe­rin kii­tol­li­nen, sillä Eli­sa­beth I:n ty­ly ku­va on tut­tu jo­pa suo­ma­lai­sil­le. Elo­ku­va ker­too, kuin­ka us­kon­to on lo­pul­ta vain ta­pa hal­li­ta ih­mi­siä eli se on osa po­li­tiik­kaa. Sa­mal­la se ta­voit­taa har­vi­nai­sel­la ta­val­la ih­mi­sen ku­nin­kaal­li­sen kuo­ren ta­kaa, missä on osan­sa Ca­te Blanc­het­tin täy­den kym­pin suo­ri­tuk­sel­la.
E­li­sa­bet on pa­rem­pi elo­ku­va kuin ai­ka­lai­sen­sa Sha­kes­pea­re in Lo­ve, jo­ka kah­mi kaik­ki Os­ca­rit nenän edestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ohjaaja kommentoi koko elokuvan erillisellä ääniraidalla. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Shekhar Kapur
Pääosissa: Cate Blanchett
Tarina: Michael Hirst
Kuvaus: Remi Adefarasin
Musiikki: David Hirschfelder

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy