Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Elisabet

Elizabeth 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ban­dit Quee­nin te­kijä on taas vah­van nais­joh­ta­jan pa­ris­sa.

Ban­dit Quee­nin te­kijä on taas vah­van nais­joh­ta­jan pa­ris­sa. Neit­syt­ku­nin­gat­ta­ren myy­tistä on ky­se, mut­ta kä­si­te tun­tuu ole­van ve­nyvä.
Ai­he on pe­rin kii­tol­li­nen, sillä Eli­sa­beth I:n ty­ly ku­va on tut­tu jo­pa suo­ma­lai­sil­le. Elo­ku­va ker­too, kuin­ka us­kon­to on lo­pul­ta vain ta­pa hal­li­ta ih­mi­siä eli se on osa po­li­tiik­kaa. Sa­mal­la se ta­voit­taa har­vi­nai­sel­la ta­val­la ih­mi­sen ku­nin­kaal­li­sen kuo­ren ta­kaa, missä on osan­sa Ca­te Blanc­het­tin täy­den kym­pin suo­ri­tuk­sel­la.
E­li­sa­bet on pa­rem­pi elo­ku­va kuin ai­ka­lai­sen­sa Sha­kes­pea­re in Lo­ve, jo­ka kah­mi kaik­ki Os­ca­rit nenän edestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ohjaaja kommentoi koko elokuvan erillisellä ääniraidalla. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Shekhar Kapur
Pääosissa: Cate Blanchett
Tarina: Michael Hirst
Kuvaus: Remi Adefarasin
Musiikki: David Hirschfelder

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy