Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Butch ja Kid - auringon-laskun ratsastajat - Special Edition

Butch Cassidy and the Sundance Kid 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vil­lin län­nen le­gen­daa­ri­sim­man pa­ri­val­ja­kon tie uran ko­ho­koh­dis­ta koh­ti kuo­le­maa vii­me vuo­si­sa­dan al­ku­puo­lel­la.

Vil­lin län­nen le­gen­daa­ri­sim­man pa­ri­val­ja­kon tie uran ko­ho­koh­dis­ta koh­ti kuo­le­maa vii­me vuo­si­sa­dan al­ku­puo­lel­la.
E­lo­ku­van lop­pu­rat­kai­su vah­vis­ti myyt­tiä en­ti­sestään, kos­ka pa­ri­val­ja­kon koh­ta­loa on edel­leen ar­vuu­tel­tu ja sym­po­siu­me­ja pi­det­ty.
B­ru­ce Cha­twin kir­joit­ti pa­rin Tu­li­maa-vuo­sis­ta vielä 1980-lu­vul­la. Mut­ta wes­tern on en­nen kaik­kea yk­si par­hai­ta tut­kiel­mia ystä­vyy­destä.

Kuva, ääni & ekstrat

Muutama printtinaarmu näkyy, muuten keskitason kuva. Monoraita on selkeä. Ekstroissa kommenttiraita, haastatteluja vuodelta 1994 (58 min.) ja 40 min. dokumentti. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: George Roy Hill
Pääosissa: Paul Newman Robert Redford
Tarina: William Goldman
Kuvaus: Conrad L. Hall
Musiikki: Burt Bacharach

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy