Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Hannibal – Limited Edition

Hannibal 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 102374  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Maail­man par­hai­den ja huo­noim­pien elo­ku­vien oh­jaa­ja flop­paa tällä ker­taa.

Maail­man par­hai­den ja huo­noim­pien elo­ku­vien oh­jaa­ja flop­paa tällä ker­taa. Tho­mas Har­ri­sin kol­mas Lec­ter-ro­maa­ni oli sa­maan ta­paan suu­ri pet­ty­mys. Ta­ri­nas­sa ei ole Pu­nai­sen lo­hikäär­meen tai Uh­ri­lam­pai­den oma­peräi­syyttä.
Muu­ten: Lec­ter pää­si elo­ku­vas­sa osu­vas­ti Osa­ma bin La­de­nin al­le FBI:n kym­me­nen et­si­tyimmän ri­kol­li­sen jou­kos­sa! Muu­ta­kin ma­kaa­be­ria huu­mo­ria: suu­te­lu­koh­taus Fri­gi­dair-jää­kaap­pia vas­ten, mikä ku­vaa hy­vin kau­not­ta­ren ja hir­viön suh­det­ta.

Kuva & ääni

Laadukas kuva, mutta pienissä yksityiskohdissa on turhan paljon aliasing-välkyntää, mm. kaunokirjoitus värisee. Se erottuu kuitenkin hyvin, että Lecter tarjoaa maailman parasta rieslingiä, elsassilaista Clos St. Hunea. Ch. Phélan Segur saa ansiotonta arvonnousua. Myös kaksi laadukasta ääniraitaa. Kahdella levyllä.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, 73 min. mainosdokumentteja, kolme kohtausta neljällä eri kameralla, seitsemän poistettua tai vaihtoehtoista kohtausta (10 min) kommentein, traileri, tiiseri, 9 tv-mainosta, still-kuvia, kymmenittäin juliste-ehdotuksia ja levy-krediitit. Samaan aikaan oli myynnissä myös yksilevyinen, ekstraton versio. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy