Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blow Up – erään suudelman jälkeen

Blow-Up 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 75605EAN: 7321944651350

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

I­ta­lia­lai­soh­jaa­ja ta­voit­ti tark­ka­silmäi­ses­ti 1960-­lu­vun brit­tiläi­syy­den kah­tia­jaon, jo­ka ei enää pe­rus­tu­nut vain luok­kayh­teis­kun­taan, vaan myös van­haan ja uu­teen.

I­ta­lia­lai­soh­jaa­ja ta­voit­ti tark­ka­silmäi­ses­ti 1960-lu­vun brit­tiläi­syy­den kah­tia­jaon, jo­ka ei enää pe­rus­tu­nut vain luok­kayh­teis­kun­taan, vaan myös van­haan ja uu­teen. Ky­se on sa­mal­la ku­van lu­ke­mi­ses­ta ää­rimmäi­syy­teen, erään­lai­ses­ta ku­val­li­ses­ta se­man­tii­kas­ta. Pää­hen­kilö (Da­vid Hem­mings muo­ti­ku­vaa­ja) on lu­me­maail­mas­sa pyö­rivä hui­ja­ri, jo­ka et­sii to­tuut­ta.
T­he Yard­bird­sin Ric­ky Tic -k­lu­bil­la esittämä ”St­roll On” on klas­sik­ko. Käytännössä ky­seessä on John­ny Bur­net­ten tun­ne­tuk­si te­kemä ”T­rain Kept A Rol­lin’”. Keik­ka on har­vi­nais­ta kaut­ta, jol­loin sekä Jim­my Pa­ge ja Jeff Beck oli­vat sa­mas­sa bän­dissä.
Myy­tiin osa­na bok­sia Ita­lia­lai­set huip­puoh­jaa­jat.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvakohinaa, aliasing-välkyntää ja epätarkkuuksia, mutta kaiken kaikkiaan tyydyttävä kuva. Selkeä monoraita. Ekstroissa kirjailija Peter Brunetten kommenttiraita, musiikki-soundtrack, tiiseri ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy