Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Seksiä vai läksyjä

Skipped Parts 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 103912  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epä­so­vin­nai­nen kas­vu­ta­ri­na nuo­res­ta po­jas­ta ja tämän vielä nuo­rem­mas­ta äi­distä.

Epä­so­vin­nai­nen kas­vu­ta­ri­na nuo­res­ta po­jas­ta ja tämän vielä nuo­rem­mas­ta äi­distä. Ta­ri­nal­taan ja huu­mo­ril­taan yllättävä ja ker­ron­nal­taan su­ju­va — enemmän kuin kel­po viih­dettä siis.

Kuva, ääni & ekstrat

Kirkas, joskin suurimmaksi osaksi pehmeähkö kuva. Kohinaa ja reunavärinää esiintyy, mutta kumpaakaan ei häiritsevästi. Laadukkaan rauhallinen, tilatunnultaan vaatimaton ääniraita. Ohjaajan kommenttiraita, anamorfinen traileri ja faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy