Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hero

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 105078EAN: 6416335176893

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jet Lin seik­kai­lu si­joit­tuu ai­kaan, jol­loin en­simmäi­sen kei­sa­ri­kun­nan itu kyl­vet­tiin.

Jet Lin seik­kai­lu si­joit­tuu ai­kaan, jol­loin en­simmäi­sen kei­sa­ri­kun­nan itu kyl­vet­tiin. Kii­na oli jaet­tu 250 vuot­ta eaa. seit­semään val­ta­kun­taan ja mur­haa­jat vaa­ni­vat val­lan­pitä­jiä. Tällä ker­taa ni­metön san­ka­ri (Jet Li) käyttää Yo­jim­bon kei­no­ja usut­taes­saan yli­voi­mai­set vas­tus­ta­jan­sa tois­ten­sa kimp­puun, mut­ta to­tuus on enemmän­kin Ras­ho­mo­nia – ja Jee­sus-al­le­go­riaa. Kaik­ki eivät pidä klas­si­sen ta­ri­nan­ker­ron­nan ta­vas­ta aloit­taa lop­pu­tu­lok­ses­ta. Tällä ker­taa kat­so­jaa hie­man hui­ja­taan kiin­nos­tu­maan ja ha­lua­maan tietää, mitä to­del­la ta­pah­tui. Muu­ten­kin ky­se on van­han pe­rin­teen tyy­listä, jos­sa mie­het lentävät ja maail­ma pur­suaa ma­giaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi hienoa ääniraitaa. Upeat värit ja hieno musiikki. Modernit audiovisuaaliset keinot tukevat epookkia tyylillä. Säädä 5.1-raidat menusta, muuten päälle tulee DD2.0. Ekstroihin on tallennettu 24 min. dokumentti, 13 min. ylijäämäotoksia ja traileri.

Tekijät

Ohjaaja: Zhang Yimou
Pääosissa: Jet Li Maggie Cheung
Tarina: Feng Li Bin Wang Yimou Zhang
Kuvaus: Christopher Doyle
Musiikki: Tan Dun

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy