Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Merlin

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 180 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Suu­ren luo­kan tv-­tuo­tan­to.

Suu­ren luo­kan tv-tuo­tan­to. Mie­len­kiin­toi­nen tuo­tan­to­ta­voit­tei­den­sa ta­kia, ei niinkään tai­teel­li­ses­ti. Me­nee pe­rus­ta­ri­naa eli Ut­he­ria pi­demmäl­le, sillä Mer­lin oli tun­ne­tus­ti hy­vin van­ha mies. Esi­tet­tiin alun pe­rin kah­des­sa osas­sa. Hur­ja kas­ti, jon­ka ko­vim­mat ni­met ovat esillä ly­hyen ai­kaa.E­ri­no­mai­nen 4:3-ku­va. Ää­ni­rai­ta luo mu­siik­ki­tun­nel­maa myös ta­ka­na. Ekst­rois­sa vain biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy