Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Casino Royale

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: Val Guest, Robert PaKuva:
2.32
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 6420614609651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Val Guest, Robert Pa) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Mie­hem­me Suo­mes­sa puu­ko­tet­tiin nais­ten sau­nas­sa, her­ra".

"Mie­hem­me Suo­mes­sa puu­ko­tet­tiin nais­ten sau­nas­sa, her­ra". Da­vid Ni­ven on ai­to 007, jo­ka pa­hek­suu sitä, mil­lai­nen ku­va hä­nestä on luo­tu viih­de­teol­li­suu­des­sa. Agent­ti jou­tuu toi­miin ja päättää ni­metä kaik­ki avus­ta­jan­sa ja­mes­bon­deik­si. Pa­ro­dial­la on liian mon­ta oh­jaa­jaa ja liian mon­ta täh­teä. Isännätön tai emännätön ta­lo ei me­nes­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfisen kuvan risteävät tiet värisevät pahasti heti alkutekstien jälkeen. Värinää muutenkin. Ikäänsä nähden kuitenkin aivan katsottava. Monoääni, jossa parasta on Burt Bacharachin tekopirteä 1960-luvun soundi. Ekstroissa vain kokokuvaksi kropattu traileri ja laajakuvainen tiiseri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy