Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Lost World: Jurassic Park - Collector's Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ri­tit pa­ko­tet­tiin os­ta­maan mo­lem­mat le­vyt, jos ha­lu­si ykkö­so­san it­sel­leen.

B­ri­tit pa­ko­tet­tiin os­ta­maan mo­lem­mat le­vyt, jos ha­lu­si ykkö­so­san it­sel­leen. Meillä oli toi­sin. Juo­nel­taan en­sio­san ta­paan ai­ka hep­poi­nen jak­so, mitä kom­pen­soi­daan sillä, että CGI-hir­mu­lis­ko­ja on nyt rut­kas­ti enemmän kuin ykkö­so­sas­sa. Ki­helmöivän jän­nittäväähän tämä on.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Tätä on syytä soittaa lujalla, jotta tunnet olevasi keskellä tapahtumia. Varsinkin särkyvä lasi riipii hermoja ajassa 56'30". Wide-VHS on 1.78:1. Silti DVD-versiota on siihen verrattuna rajattu hieman molemmista sivuista, tosin aika vähän. Ekstroissa 53 min dokumentti ja edellisestä osasta tuttua tavaraa. Mielenkiintoisempi ykkösosaa, koska mukana on kaksi poistettua kohtausta: johtokunnan kokous ja metsästäjät Afrikassa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy