Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Heaven

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Eng­lan­ti­lai­nen opet­ta­ja Phi­lip­pa te­kee hir­vittävän ereh­dyk­sen Ita­lias­sa ja jou­tuu ka­ra­bi­niee­rien kou­riin ter­ro­ris­mis­ta epäil­tynä.

Eng­lan­ti­lai­nen opet­ta­ja Phi­lip­pa (Ca­te Blanc­hett) te­kee hir­vittävän ereh­dyk­sen Ita­lias­sa ja jou­tuu ka­ra­bi­niee­rien kou­riin ter­ro­ris­mis­ta epäil­tynä. Nuo­ri po­lii­si Fi­lip­po (Gio­van­ni Ri­bi­si) aut­taa nais­ta kor­rup­toi­tu­nei­ta esi­mie­hiään vas­taan.
Po­lii­si­val­tion vaa­ro­ja ku­va­taan ajan­koh­tai­sel­la ta­val­la. Sa­mal­la tämä on ta­ri­na syyl­li­syy­destä ja rak­kau­des­ta, ta­val­laan kään­net­ty ver­sio Ter­ren­ce Ma­lic­kin Jul­mas­ta maas­ta.
Pe­rus­tuu Krysz­tof Kies­lows­kin ja Krysz­tof Pie­siewic­zin kä­si­kir­joi­tuk­seen, jo­ta oh­jaa­ja­mes­ta­ri ei eh­ti­nyt to­teut­taa en­nen kuo­le­maan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieno ja tarkka kuva, mikä näytti erityisen hyvältä, koska tämä levy oli uuden plasmanäytön debyytti. Varsinkin loppukohtaus punaviineistään kuulussa Montepulcianossa hehkuu. Aavistus aliasing-välkyntää puistonpenkissä. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy