Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappavaa menoa Pekingissä

Bullet to Beijing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6416548830513

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pal­mer saa pot­kut MI5:stä ja pal­ka­taan vä­littömäs­ti Venäjäl­le.

Pal­mer saa pot­kut MI5:stä ja pal­ka­taan vä­littömäs­ti Venäjäl­le. Uu­si mus­ta sur­ma uh­kaa ih­mis­kun­taa, ja Pe­kin­giin mat­kaa­va ju­na jou­tuu suu­ren pe­lin näyttämök­si.
Jos tämä pe­rus­tuu Len Deigh­to­nin kir­jaan, niin eivätpä ole ra­poi­sia mie­hen juo­nen­ku­lut. Dia­lo­gi on sur­keaa, ja toi­min­ta kan­keaa. Ai­noa ko­ho­koh­ta on se, kun La­da Ni­va sel­viää por­tai­kois­ta pal­jon Mosk­vits­hia ket­teräm­min.
Sean Con­ne­ryn poi­ka Ja­son ei ole pe­ri­nyt isältään ai­na­kaan ka­ris­maa. Hip­pia­jan va­kio­kas­vo Mic­hael Sar­ra­zin hyy­tyi si­vuo­saan. Mic­hael Gam­bon ark­ki­vas­tus­ta­ja Ale­xi­na tar­joaa kli­seitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Televisiotason kuva ja selkeä, mutta toimintaan aivan liian jähmeä ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy