Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hikinen iltapäivä - kahden levyn erikoisjulkaisu

The Dog Day Afternoon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84283EAN: 7321944337278

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pank­ki­ryöstöe­lo­ku­vien klas­sik­ko ei lo­pul­ta ker­ro ryöstöstä, vaan ku­vaa ame­rik­ka­lai­sen yh­teis­kun­nan ja sitä kan­soit­ta­vien so­siaa­li­ker­ros­tu­mien ti­laa 1970-­lu­vun puo­livä­lissä.

Pank­ki­ryöstöe­lo­ku­vien klas­sik­ko ei lo­pul­ta ker­ro ryöstöstä, vaan ku­vaa ame­rik­ka­lai­sen yh­teis­kun­nan ja sitä kan­soit­ta­vien so­siaa­li­ker­ros­tu­mien ti­laa 1970-lu­vun puo­livä­lissä. Viet­na­min so­ta ja hip­pia­jan idea­lis­ti­suus jät­tivät jäl­kensä, mut­ta ovat jo men­nyttä ai­kaa. Pank­ki­ryöstäjä (vah­va Al Pa­ci­no) pyr­kii ra­hoit­ta­maan mie­systävänsä su­ku­puo­len­vaih­dos­leik­kauk­sen, mut­ta epäon­nis­tuu pa­han ker­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja kohinainen kuva näyttää paremmalta kuin koskaan. Selkeä monoraita toistaa basson mainiosti. Kahdella levyllä. Ekstroissa kommenttiraita, traileri ja 58+10 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy