Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Farewell to the King

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nick Nol­te saa tar­peek­seen liit­tou­tu­nei­den ri­veissä so­ti­mi­ses­ta ja pa­ke­nee toi­sen maail­man­so­dan jär­jettö­myyttä Bor­neoon.

Nick Nol­te saa tar­peek­seen liit­tou­tu­nei­den ri­veissä so­ti­mi­ses­ta ja pa­ke­nee toi­sen maail­man­so­dan jär­jettö­myyttä Bor­neoon. So­ta kui­ten­kin seu­raa perässä. Ve­teen piir­re­tyn vii­van ta­voin enemmän fi­lo­so­foin­tia kuin so­ti­mis­ta, yh­tymä­koh­tia myös Har­ri­son For­din Mos­kiit­to­ran­nik­koon.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä, väreiltään haalea kuva, jonka vinoissa reunoissa esiintyy havaittavaa sahalaidoittumista. Etäinen ääniraita toimii häiritsemättä, muttei vakuuta millään saralla. Ekstroissa traileri ja biografiat. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: John Milius
Pääosissa: Nick Nolte
Tarina: Pierre Schoendoerffer John Milius
Kuvaus: Dean Semler
Musiikki: Basil Poledouris
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy