Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Starship Troopers – universumin sotilaat - Special Edition

Starhip Troopers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vää­ri­nymmär­re­tyn ne­ron Ro­bert A. Hein­lei­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va is­kevä ja po­liit­ti­sia aja­tuk­sia kii­hot­ta­va sci-k­las­sik­ko.

Vää­ri­nymmär­re­tyn ne­ron Ro­bert A. Hein­lei­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va is­kevä ja po­liit­ti­sia aja­tuk­sia kii­hot­ta­va sci-k­las­sik­ko. Hein­lein nä­ki fa­sis­mia kiih­koa­me­rik­ka­lai­suu­des­sa, eikä siitä pi­detä vieläkään. Näi­nol­len kir­jai­li­ja ei käy­nyt edes va­sem­mis­tol­le, jo­ka pi­ti häntä pii­lo­fa­sis­ti­na.
1950-lu­vun high sc­hool -nuor­ten oloi­set so­ti­laa­na­lut viedään so­ti­maan vie­rail­le pla­nee­toil­le suu­ria ötököitä vas­taan.
Ro­bo­co­pin ta­paan Ver­hoe­ven se­koit­taa il­mai­suun­sa mai­nok­sia, tv-oh­jel­mia ja ju­lis­tei­ta. Phil Tip­pet­tin luo­mat tie­to­ko­ne-ötökät ovat lu­ku sinänsä. Juu­ri kos­kaan ei elo­ku­vas­sa ole ol­lut yhtä ra­jua ac­tio­nia, mut­ta aja­tuk­sen kans­sa. Ja po­le­miik­ki jat­kuu kii­vaa­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea uusi versio uudelta maahantuojalta. Levy ei ole enää flipperi. Uusi näyttävä menu. Mukana myös R1-versiosta tutut ekstrat: viisi poistettua kohtausta (8 min), traileri, 8 min minidokumentti, Johnnyn ja Carmenin testikuvaus, ohjaajan kommenttiraita, kohtausten kehittelyosio ohjaajan kommentein ja 6-sivuinen triviavihko. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy