Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Passion Play

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 272898EAN: 6416548553313

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

T­rum­pet­tia soit­ta­va ja he­roii­nis­ta vie­rot­tau­tu­va kul­ku­mies pe­las­taa en­ke­lik­si osoit­tau­tu­van tans­si­tytön pe­rin ou­dos­sa elo­ku­vas­sa.

T­rum­pet­tia soit­ta­va ja he­roii­nis­ta vie­rot­tau­tu­va kul­ku­mies pe­las­taa en­ke­lik­si osoit­tau­tu­van tans­si­tytön pe­rin ou­dos­sa elo­ku­vas­sa. Bill Mur­rayn ura kestä­nee täl­lai­sen flo­pin, mut­ta Mic­key Rour­ken ti­lan­ne ei ole ai­van yhtä hyvä.
E­lo­ku­vaan is­ke­tyt 15 mil­joo­naa dol­la­ria eivät näy elo­ku­van hion­nas­sa. Voit­toa­kaan ei saa­tu, sillä ai­na­kaan teat­te­ri­kier­rok­sel­la kerän­nyt kuin muu­ta­man tu­hat dol­la­ria.
Rai­ner Wer­ner Fass­bin­der tai Wim Wen­ders oli­si­vat luul­ta­vas­ti saa­nut ta­ri­nas­ta ai­kaan hyvän sur­rea­lis­ti­sen elo­ku­van. Tätä la­jia ei Jen­keissä oi­kein osa­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
29/01/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy