Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Pit and the Pendulum

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 2.24
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­ger Cor­ma­nin toi­nen pon­nis­tus Vin­cent Pri­cen täh­dittä­mien Poe-­fil­ma­ti­soin­tien sar­jas­sa.

Ro­ger Cor­ma­nin toi­nen pon­nis­tus Vin­cent Pri­cen täh­dittä­mien Poe-fil­ma­ti­soin­tien sar­jas­sa. Pe­rus­tuu löyhäs­ti no­vel­liin “­Kui­lu ja hei­lu­ri” (Korp­pi ja kul­ta­kuo­riai­nen, Sa­po 141, WSOY 1972).
Ko­vin tark­ko­ja adap­tioi­ta nämä eivät ole, mut­ta ai­na­kin elo­ku­vil­la on ko­meat ni­met ja tun­nel­ma oi­kea. Luu­li­si ny­kypäivän goot­tien in­nos­tu­van Ame­ri­can In­ter­na­tio­nal -yh­tiön tuo­tok­sis­ta.
Gen­re-e­lo­ku­vien ku­nin­ga­tar Bar­ba­ra Stee­le suo­ras­taan heh­kuu pa­huut­ta. Ric­hard Mat­he­son vas­ta­si kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva on rakeinen ja roskainen, mutta välillä se näyttää aika hyvältä. Monoraita on selkeä ja kohinaton. Ei englannin tekstejä. Ekstroihin on tallennettu Cormanin kommenttiraita, alkuperäisen teatteriversion 5 min. alkukohtaus full frame -kuvana ja traileri. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy