Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Terminal Velocity

Vapaa pudotus 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7321945345203

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Na­tass­ja Kins­ki on epäus­kot­ta­va agent­ti­na, toi­sin kuin Char­lie Sheen hui­mapäi­senä las­ku­var­jo­hyp­pyo­pet­ta­ja­na.

Na­tass­ja Kins­ki on epäus­kot­ta­va agent­ti­na, toi­sin kuin Char­lie Sheen hui­mapäi­senä las­ku­var­jo­hyp­pyo­pet­ta­ja­na. Olen kuul­lut ar­vioi­ta toi­sin­kin päin.
KGB:n va­koo­jia, Dod­ge Char­ge­rin tu­hoa­mis­ta, suih­ku­tur­bii­niau­tol­la kiitä­mistä, kel­tai­nen cor­vet­te, venäläistä ma­fiaa, ko­ne­pis­too­li­tu­li­tus­ta 757:s­sa, tap­pa­via tuu­li­myl­lyjä, lentävä Ca­dil­lac ja kom­mu­nis­tien kul­ta-aar­re: ai­ka­moi­nen za­kus­ka-pöytä elo­ku­vak­si.
Haus­ka vä­lillä ja so­pi­vas­ti kie­li pos­kel­la. Efek­ti­maail­ma toi­mii, vaik­ka vä­lillä kai­pai­si oma­peräi­sem­piä ot­tei­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Deran Sarafian
Pääosissa: Natassja Kinski Charlie Sheen
Tarina: David Twohy
Kuvaus: Oliver Wood
Musiikki: Joel McNeely

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy