Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Head of State

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 107174EAN: 5050583003771

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ch­ris Rock on stand up -­koo­mik­ko, jo­ka ei ole on­nis­tu­nut tuo­maan SNL:ssä­kin näh­tyä tai­tu­ruut­taan val­ko­kan­kaal­le – lu­kuun ot­ta­mat­ta ly­hyttä lai­nain­sert­tiä elo­ku­vas­sa Bow­ling for Co­lum­bi­ne.

Ch­ris Rock on stand up -koo­mik­ko, jo­ka ei ole on­nis­tu­nut tuo­maan SNL:ssä­kin näh­tyä tai­tu­ruut­taan val­ko­kan­kaal­le – lu­kuun ot­ta­mat­ta ly­hyttä lai­nain­sert­tiä elo­ku­vas­sa Bow­ling for Co­lum­bi­ne. Tässä mies esittää ruo­hon­juu­ri­ta­son po­lii­tik­koa, kan­san­miestä, jo­ka pääs­tyään sat­tu­man kaut­ta pre­si­dent­tieh­dok­kaak­si näyttää kor­rup­toi­tu­neil­le val­lan­pitä­jil­le kaa­pin uu­den pai­kan. Frank Cap­ra tu­lee väistämättä mie­leen, mut­ta tässä lii­ku­taan enemmän­kin bi­le­tys- kuin pu­hut­te­lu­lin­jal­la. Puo­len­tu­si­naa haus­kaa sket­siä mu­kaan on mah­tu­nut, eikä täy­sin vail­la me­riit­tiä ole ta­ka­kan­nen eri­koi­nen to­tea­mus­kaan: “[Tämä elo­ku­va] to­dis­taa, että…­nau­ru­her­mo­jen pa­ras kut­kut­ta­ja on to­del­li­nen val­lan­pitäjä Was­hing­to­nis­sa”.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, tarkka ja kiitettävän puhdas kuva. Selkeä, sulava ääniraita, jonka vahvin lenkki on dialogi, mutta myös musiikki ja tehosteet toistuvat miellyttävästi. Sisällöllisesti köyhissä ekstroissa Rockin vaisu kommenttiraita, oikeutetusti poisleikattuja kohtauksia (7 min.), promohenkinen making of (13 min.) ja kuvagalleria. Easter egginä anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy