Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Täydellinen tehtävä

Foolproof 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108347EAN: 6420201165263

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ystä­vyk­set val­mis­te­le­vat har­ras­tuk­sek­seen mur­to­suun­ni­tel­mia.

Ystä­vyk­set val­mis­te­le­vat har­ras­tuk­sek­seen mur­to­suun­ni­tel­mia. Ti­mant­ti­liik­keen täy­del­li­syy­teen as­ti suun­ni­tel­tu mur­to jää kui­ten­kin suo­rit­ta­mat­ta, sillä sa­lai­set pa­pe­rit ka­toa­vat vää­riin kä­siin. Noi­den kä­sien il­moit­taes­sa ole­mas­sao­los­taan syn­tyy myös elo­ku­vaan to­del­li­nen jän­ni­te. Koo­mi­sen al­kusä­hel­lyk­sen jäl­keen elo­ku­va tar­joaa har­vi­nai­sen ener­gistä viih­dettä, to­ki ame­rik­ka­lais­ta val­ta­vir­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkkuus riittää, joskin värien haaleus heikentää myös terävimpiä piirtoja. Äänet painottuvat keskikaiuttimeen, ja monikanavaisuusjaottelu on DTS-raidaksi varsin suppeaa. Lisäksi nähdään 9-minuuttinen featurette, lyhyt erikoistehosteklippi, sekä trailereita. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy