Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fear City - armoton kaupunki

Fear City 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Abel Fer­ra­ran Iso Ome­na ei ole kos­kaan vai­kut­ta­nut ra­poi­sel­ta pai­kal­ta.

Oh­jaa­ja Abel Fer­ra­ran Iso Ome­na ei ole kos­kaan vai­kut­ta­nut ra­poi­sel­ta pai­kal­ta. Jo 42. ka­dun st­rip­tea­se-luo­lien ympä­rillä ku­hi­se­va sa­tiais­lau­ma on niin vas­ten­mie­listä, et­tei tans­si­jat­ta­ria jah­taa­va psy­ko­paat­ti tun­nu het­kaut­ta­van kum­moi­ses­ti kat­so­jaa.
Tus­kin kos­kaan on täl­lai­seen hal­pa­tuo­tan­toon saa­tu näin ni­mekästä kas­tia (Tom Be­ren­ger, Star War­sin Bil­ly Dee Wil­liams, Me­la­nie Grif­fith, Rae Dawn Chong, Ma­ria Conc­hi­ta Alon­so).

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ferraran kuvaksi tekninen taso on kohtuullinen. David Johansen laulaa tunnarina biisin ”New York Doll”. Levylle on tallennettu traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy