Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shalako

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen Amamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Louis l'A­mou­rin ro­mant­ti­seen län­nen­ro­maa­niin pe­rus­tu­va wes­tern saa pal­jon an­teek­si ko­van kas­tin­sa an­sios­ta: Sean Con­ne­ry, Bri­git­te Bar­dot, Ho­nor Black­man ja Jack Haw­kins pai­nis­ke­le­vat eu­roop­pa­lais­ten mat­kai­li­joi­den an­sios­ta vi­ha­mie­lis­ten apas­sien re­ser­vaa­tis­sa.

Louis l'A­mou­rin ro­mant­ti­seen län­nen­ro­maa­niin pe­rus­tu­va wes­tern saa pal­jon an­teek­si ko­van kas­tin­sa an­sios­ta: Sean Con­ne­ry, Bri­git­te Bar­dot, Ho­nor Black­man ja Jack Haw­kins pai­nis­ke­le­vat eu­roop­pa­lais­ten mat­kai­li­joi­den an­sios­ta vi­ha­mie­lis­ten apas­sien re­ser­vaa­tis­sa. Mie­len­kiin­toi­sia tee­mo­ja ra­sis­mis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja monoääni. Ekstroihin on tallennettu vain biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy