Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuhon partaalla – Rancid Aluminium

Rancid Aluminium 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kie­li pos­kel­la teh­tyä brit­ti­toi­min­taa.

Kie­li pos­kel­la teh­tyä brit­ti­toi­min­taa. Hu­li­vi­li (R­hys Ifans) pe­rii isänsä yri­tyk­sen, jou­tuu kir­jan­pitäjän (Jo­seph Fien­nes) hui­jaa­mak­si ja ot­taa lai­naa Venäjän ma­fial­ta.
Ai­na­kin venäläi­set ovat ste­reo­tyyp­pejä. Oli­si­ko saa­nut kau­rismä­ki­vai­kut­tei­ta?

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Britit ovat muutaman hittinsä jälkeen oppineet käyttämään ääntä dynaamisesti. Tosin hienoisia jälkiäänityksestä johtuvia synkkavirheitä.Ekstroissa vain biografiat ja muiden levyjen trailereita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Ed Thomas
Pääosissa: Rhys Ifans Joseph Fiennes
Tarina: James Hawes
Kuvaus: Tony Imi
Musiikki: John E.R. Hardy

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy