Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Take This Waltz

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706132375690

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rau­hal­li­ses­ti sykäh­te­levä ih­mis­suh­ded­raa­ma avios­sa elävästä nai­ses­ta, jo­ka viih­tyy yh­dessä mie­hensä kans­sa, mut­ta löytää pyytämättä naa­pu­ris­ta elämänsä rak­kau­den.

Rau­hal­li­ses­ti sykäh­te­levä ih­mis­suh­ded­raa­ma avios­sa elävästä nai­ses­ta (Mic­hel­le Wil­liams), jo­ka viih­tyy yh­dessä mie­hensä (Seth Ro­gen) kans­sa, mut­ta löytää pyytämättä naa­pu­ris­ta elämänsä rak­kau­den (Lu­ke Kir­by).
Elä­vistä het­kistä ra­ken­tu­va draa­ma ei py­ri si­loi­tel­tuun elo­ku­va­ker­ron­taan, mut­ta ta­voit­taa verk­kai­sel­la tah­dil­laan kieh­to­van pa­lan elämää. Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set yltävät us­kot­ta­vaan na­tu­ra­lis­miin ja ta­ri­na vas­ta­ha­koi­ses­ta ro­mans­sis­ta il­man raf­laa­vas­ti kär­jis­tet­ty­jiä te­ko­ja on pi­ristävä tuu­lah­dus ta­ri­nan ta­va­no­mais­ten tul­kin­to­jen rin­nal­la. Sil­ti tun­nel­ma jää hie­man häi­rit­seväs­ti tar­koi­tus­ha­kui­sen tu­kah­du­te­tuk­si ja ek­sent­ri­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva hehkuu miellyttävästi kesän tapahtumissa mukana ja välttää täpärästi pehmeä leiman. Hetkittäin musiikilliseen fiilistelyyn yltyvä ääniraita toimittaa virkansa vähäeleisen onnistuneesti. Ekstroissa traileri. (IJ)
24/02/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy