Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Skorpioni

Scorpio 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

CIA-­kon­ka­ri pal­jas­tuu kak­soi­sa­gen­tik­si ja jou­tuu hel­te­seen.

CIA-kon­ka­ri (Burt Lan­cas­ter) pal­jas­tuu kak­soi­sa­gen­tik­si ja jou­tuu hel­te­seen. Ystävää, Skor­pio­ni-ni­mistä rans­ka­lais­ta palk­ka­mur­haa­jaa (A­lain De­lon) pai­nos­te­taan hoi­ta­maan on­gel­ma.
Toi­mii liian pal­jon Wie­nin miljöön ja näyt­te­lijöi­den ka­ris­man va­ras­sa. Oma­peräi­sem­pi juo­ni oli­si ol­lut tar­peen, mut­ta jää vain vähän neljästä täh­destä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin 1970-lukuinen kuva, hieman rakeinen ja valjuilla väreillä. Selkeä monoraita, mutta soundissa on turhan paljon jälkiäänityksen tuntua. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy