Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Retroactive

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hö­nelö, it­seään tois­ta­va toi­min­tapätkä vä­ki­val­tai­ses­ta mie­hestä, jo­ka rie­huu kes­kellä au­tio­maa­ta jau­ha­mas­sa korp­pi­kot­kil­le syötävää.

Hö­nelö, it­seään tois­ta­va toi­min­tapätkä vä­ki­val­tai­ses­ta mie­hestä, jo­ka rie­huu kes­kellä au­tio­maa­ta jau­ha­mas­sa korp­pi­kot­kil­le syötävää. Sot­kuun on pol­jet­tu mu­kaan myös ai­ka­ko­neel­la leik­kivä tie­de­mies, jo­ten pak­ko­han ky­se on ol­la tie­teisjännä­ristä.
Vaih­te­le­van peh­meä ja voi­mak­kaas­ti sä­vy­tet­ty ku­va. Ko­hi­na ei ole häi­rit­sevää, mut­ta jo­ku­nen print­ti­vir­he esiin­tyy. Ää­ni­rai­ta on sel­keä, mut­tei eri­tyi­sen va­kuut­ta­va. Ekst­rois­sa trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy