Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Brannigan - terästä nyrkeissä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen Anamofinen 2.39*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6438044023350

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­vaot­tei­nen "ir­lan­ti­lais­ko­mi­sa­rio" Chi­ca­gos­ta läh­tee ha­ke­maan suur­ri­kol­lis­ta Lon­toos­ta.

Ko­vaot­tei­nen "ir­lan­ti­lais­ko­mi­sa­rio" Chi­ca­gos­ta (John Way­ne) läh­tee ha­ke­maan suur­ri­kol­lis­ta Lon­toos­ta. Tehtävä mut­kis­tuu. Ru­tii­ni­ta­son toi­min­ta eläh­dyttää ai­ka­moi­nen kas­ti: Ric­hard At­ten­bo­rough, Mel Fer­rer ja John Ver­non. Lamb Ta­ver­nin pu­bi­tap­pe­lu­koh­taus kuu­luu Du­ken uran haus­kim­piin.
Hie­man lai­meavä­ri­nen ja ra­kei­nen ku­va. Ei ole prog­res­sii­vi­nen ku­va, jo­ten ik­ku­nan­kaih­ti­met elävät. Sel­keä ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy