Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Numeromurha

Murder by Numbers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ha­ja­nai­nen ja une­lias ri­kosjännä­ri nai­set­sivästä, jon­ka en­nestään epäs­ta­bii­lia elämää hor­jut­taa sar­ja klii­ni­sen täy­del­li­siä mur­hia.

Ha­ja­nai­nen ja une­lias ri­kosjännä­ri nai­set­sivästä, jon­ka en­nestään epäs­ta­bii­lia elämää hor­jut­taa sar­ja klii­ni­sen täy­del­li­siä mur­hia. Sand­ra Bul­lock ei ole roo­lis­saan ai­van hu­kas­sa, eikä ko­lut­tu ta­ri­na täy­sin mitätön, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na pa­la­pe­li ei toi­mi toi­vo­tus­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva ja ääni, joskaan kumpikaan ei erityisemmin havahduta. Ekstroissa ohjaajan ja leikkaaja Lee Percyn kommenttiraita, sekä traileri. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Barbet Schroeder
Pääosissa: Sandra Bullock
Tarina: Tony Gayton
Kuvaus: Luciano Tovoli
Musiikki: Clint Mansell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy