Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Office – joulun erikoisjaksot

The Office The Christmas Specials 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 200799EAN: 6438044045253

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­den tuo­tan­to­kau­den bo­nus­jak­sot.

Kah­den tuo­tan­to­kau­den bo­nus­jak­sot. Da­vid on poi­ki­nut sing­len, Ga­reth saa ylen­nyk­sen Ti­min mus­tan huu­mo­rin an­sios­ta ja Dawn läh­ti Flo­ri­daan. Da­vid ta­pai­lee ti­vo­li­bis­nek­sen lai­ta­mia ja Dawn saa­puu het­kek­si van­haan toi­mis­toon.
E­ri­kois­jak­sot rik­ko­vat hie­man kah­den tuo­tan­to­jak­son tiuk­kaa lin­jaa, mut­ta ku­ka­pa sar­jan fa­ni us­kal­tai­si väittää, et­teivät hen­kilö­hah­mo­jen myö­hemmät vai­heet kiin­nos­tai­si. On­nel­li­nen lop­pu vaa­tii kä­si­kir­joit­ta­jal­ta ja näyt­te­lijöiltä pal­jon, mut­ta nyt on­nis­tu­taan hie­nos­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-sarjaa tarkempi, erotteleva kuva. Selkeä ääniraita. Ekstroissa 23+6 min. erittäin hauskat dokumentit, musiikkivideo ja julmasti svengaavan ”Freelove Freeway” -biisin bändiversio. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy