Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakkauden meri - Special Edition

The Sea of Love 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96324EAN: 5050582068825

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­ku tap­paa ran­kai­su­tyy­liin seu­ran­ha­kuil­moi­tuk­sia jättä­neitä newyor­ki­lai­sia mie­hiä.

Jo­ku tap­paa ran­kai­su­tyy­liin seu­ran­ha­kuil­moi­tuk­sia jättä­neitä newyor­ki­lai­sia mie­hiä. Et­sivä Al Pa­ci­no yrittää löytää te­kijän, mut­ta heittäy­tyy mat­kan var­rel­la suh­tee­seen yh­den epäil­lyn (El­len Bar­kin) kans­sa. Ekst­ro­vert­ti John Good­man lyöttäy­tyy työ­pa­rik­si ja täy­dentää ta­ri­naan mu­ka­vas­ti bud­dy-e­lo­ku­van piir­teitä.
Hie­man Vaa­ral­lis­ta suh­det­ta, hie­man Ba­sic Ins­tinc­tiä ja hie­man vä­kinäi­siä ti­lan­tei­ta, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na ove­la ja hy­vin ker­rot­tu tril­le­ri, jo­ka on var­sin­kin en­simmäi­sen tun­nin ajan eri­no­mai­ses­sa is­kus­sa. Har­vi­nai­ses­ti lop­pu­rat­kai­su­kaan ei tällä ker­taa ai­heu­ta vie­rok­sun­taa.

Kuva & ääni

Levollinen, miellyttävän tarkka ja väritoistoltaan kohtalaisen luonnollinen kuva. Roska on huomaamatonta ja kohina hallinnassa. Ääniraita on selkeä, dialogiltaan miellyttävän elävä, mutta muutoin erittäin keskikaiutinpainoinen. Raidan paras osa-alue on Trevor Jonesin hieno musiikkiraita, joka myös levittäytyy ajoittain yllättävän onnistuneesti tilaan.

Ekstrat

Tekstitetyissä ekstroissa ohjaajan tietopitoinen, mutta välillä mykkä kommenttiraita, hyvä making of (14 min.), mielekkäitä poistettuja kohtauksia (6 min.) ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy