Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muuten, se viimeöinen

About Last Night 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93900EAN: 5051160156019

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

E­dward Zwic­kin esi­koi­soh­jaus ryhmästä 1980-­lu­vun nuo­ria ih­mis­suh­tei­den pyör­teissä.

E­dward Zwic­kin (mm. In­to­hi­mon tuu­let ja Vii­mei­nen Sa­mu­rai) esi­koi­soh­jaus ryhmästä 1980-lu­vun nuo­ria ih­mis­suh­tei­den pyör­teissä. Roo­leis­sa De­mi Moo­re ja Rob Lo­ve koh­ti va­ka­vam­paa suh­det­ta pyr­ki­vinä ra­kas­ta­vai­si­na ja Ja­mes Be­lus­hi vas­tak­kai­sen su­ku­puo­len pe­tol­li­suu­des­ta saar­naa­va­na nais­ten­mie­henä. Pai­koin räävä­sui­nen ja het­kittäin haus­ka elo­ku­va on kaik­ki­ne ko­ti­leik­kei­neen ja ta­va­no­mai­si­ne on­gel­mi­neen lo­pul­ta ai­van pas­se­li ih­mis­suh­ded­raa­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikohko kuvan ja ääniraidan laatu. Levyllä traileri (4:3/DD 2.0) ja filmografioita. Julkaisu on identtinen aiemman Egmontin julkaisun kanssa. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy