Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rokkaava Bradyn perhe – paluu

A Very Brady Sequel 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6415015506470

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllättäen edeltäjäänsä haus­kem­pi.

Yllättäen edeltäjäänsä haus­kem­pi. Ta­ri­na on edel­leen sa­maa hat­ta­ran­ke­vyttä sar­jaa ja naii­vin hert­tai­set hah­mot en­ti­sellään, mut­ta sket­sit toi­mi­vat edeltäjäänsä näh­den jo­pa hämmäs­tyttävän hy­vin. Sek­suaa­li­set alavä­rit­teet ovat sel­vem­min pin­nal­la kuin edel­li­sessä, mut­ta maut­to­muuk­sien puo­lel­le ei hai­rah­du­ta.
Tek­ni­seltä ta­sol­taan käytännössä ident­ti­nen en­simmäi­sen elo­ku­van kans­sa. Ku­va on ha­vait­ta­vas­ta ko­hi­nas­ta huo­li­mat­ta kii­tettävän tark­ka, eikä ää­ni­puo­lel­la­kaan ole mai­nit­ta­via on­gel­mia. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy