Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ennustus - Special Edition

The Omen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 84958  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Op­por­tu­nis­ti­se­na kau­hue­lo­ku­va­na pi­det­ty En­nus­tus on pitä­nyt pin­tan­sa ajan saa­tos­sa hy­vin.

Op­por­tu­nis­ti­se­na kau­hue­lo­ku­va­na pi­det­ty En­nus­tus on pitä­nyt pin­tan­sa ajan saa­tos­sa hy­vin. Kun iso­sis­ko ker­toi mi­nul­le elo­ku­van ta­pah­tu­mat li­ki neljän­nes­vuo­si­sa­ta sit­ten, mie­li­ku­vi­tus läh­ti he­ti liik­keel­le hyytävällä ta­val­la. Vaih­do­kas-ta­ri­noi­den aa­te­lia jän­tevän, to­sin lo­giik­kaa uh­maa­van kä­si­kir­joi­tuk­sen­sa an­sios­ta. K18 tun­tuu hie­man liioit­te­lul­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

On vaikea sanoa, onko kuva vain ylimääräisten PAL-juovien ansiosta parempi kuin jenkkiversio. Kuva ei ole enää kovin pehmeä tai rakeinen. Pientä kuvakohinaa toki. Väärä kuvasuhde kannessa. Ääniraita on maltillinen. Voit valita myös alkuperäisen monoraidan. 46 min. dokumentti, ohjaajan ja kumppaneiden kommenttiraita, neljä säveltäjä Jerry Goldsmithin teemaa, 6 min. featurette ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Richard Donner
Pääosissa: Gregory Peck Lee Remick
Tarina: David Seltzer
Kuvaus: Gilbert Taylor
Musiikki: Jerry Goldsmith

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy