Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Onni puuttuu peliin

Fluke 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

In­tia­lai­ses­ta sie­lun­vael­luk­ses­ta vai­kut­tei­ta saa­nut las­te­ne­lo­ku­va, jon­ka vah­vuus ja heik­kous on sen kaik­kea muu­ta kuin kli­sei­nen, ase­tel­mat nu­rin­nis­koin kääntävä lop­pu­rat­kai­su.

In­tia­lai­ses­ta sie­lun­vael­luk­ses­ta vai­kut­tei­ta saa­nut las­te­ne­lo­ku­va, jon­ka vah­vuus ja heik­kous on sen kaik­kea muu­ta kuin kli­sei­nen, ase­tel­mat nu­rin­nis­koin kääntävä lop­pu­rat­kai­su. Lap­set kui­ten­kin ra­kas­ta­vat Flu­ke (Matt­hew Mo­di­nen ää­ni) ja Rum­bo -koi­rien (Sa­muel L. Jack­son) kom­mel­luk­sia. Työl­le omis­tau­tu­mi­sen vaa­ra al­kaa ol­la to­sin jo tur­han ma­nee­ris­ta jenk­kie­lo­ku­vas­sa­kin. Pe­rus­tuu Ja­mes Her­ber­tin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman pehmeä ja aliasing-välkyntään hairahtava kuva ja rutiininomainen ääniraita. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy