Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lumikuningatar

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6438044037050

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

La­vas­teil­laan kiittävää ai­ka­laisk­ri­tiik­kiä kerän­nyt Lu­mi­ku­nin­ga­tar ei va­kuu­ta juo­nel­laan, mut­ta on vi­suaa­li­ses­ti ai­kan­sa par­hai­ta las­te­ne­lo­ku­via maail­man­laa­jui­ses­ti.

La­vas­teil­laan kiittävää ai­ka­laisk­ri­tiik­kiä kerän­nyt Lu­mi­ku­nin­ga­tar ei va­kuu­ta juo­nel­laan, mut­ta on vi­suaa­li­ses­ti ai­kan­sa par­hai­ta las­te­ne­lo­ku­via maail­man­laa­jui­ses­ti. Te­kijät käyttävät Yy­te­rin hiek­kaa ja van­ho­ja ra­ken­nuk­sia tai­dol­la, ja il­luu­sio on li­ki täy­del­li­nen. Pe­rus­tuu H.C. An­der­se­nin sa­tuun.
Laa­du­kas ku­va, kau­niit vä­rit. DS-rai­ta elää ai­ka mu­ka­vas­ti ti­las­sa. Sie­lun Vel­jet (Is­mo Alan­ko, Juk­ka Or­ma, Jou­ko Hoh­ko, mut­ta At­te Fors­ma­nia ei näy) pal­kat­tiin rie­mas­tut­ta­vik­si ros­voik­si ja yk­si lau­lu­kin kuul­laan. Ekst­rois­sa trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy