Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muppetit avaruudesta

Muppets from Space 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mup­pe­tit ovat on­nis­tu­neet yllättävän­kin hy­vin elo­ku­vis­sa.

Mup­pe­tit ovat on­nis­tu­neet yllättävän­kin hy­vin elo­ku­vis­sa. Nyt hah­mot pilk­kaa­vat scien­ce fic­tio­nia ja kai­ken­lai­sia tril­le­reitä, jois­sa hal­li­tuk­sen agen­tit jah­taa­vat viat­to­mia. Hyvää gen­re­pa­ro­diaa on lu­vas­sa, en­nen kuin Gon­zo ta­paa ka­don­neen per­heensä ul­koa­va­ruu­des­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa on toki aavistus härmää, mutta yleistaso on korkea. 4:3-kuva lisää infoa ylhäälle, laajakuva taas sivuille. Molemmat näyttävät hyvältä. Viisi traileria, 19 poistettua kohtausta, musiikkivideo, tekijöiden kommenttiraita (mukana Kermit ja kumppanit) ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy