Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahat pojat – Collector’s Edition

Bad Boys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­li­seek­si as­ti kierrä­te­tyllä juo­nel­la ra­si­tet­tu, mut­ta pii­nal­li­sen haus­koil­la näyt­te­lijöillä siu­nat­tu, hen­keä­sal­paa­van ko­mea ja no­pea­tem­poi­nen toi­min­ta­ko­me­dia kah­des­ta mia­mi­lai­ses­ta po­lii­sis­ta häikäi­lemättömän huu­me­pa­ro­nin kin­te­reillä.

K­li­seek­si as­ti kierrä­te­tyllä juo­nel­la ra­si­tet­tu, mut­ta pii­nal­li­sen haus­koil­la näyt­te­lijöillä siu­nat­tu, hen­keä­sal­paa­van ko­mea ja no­pea­tem­poi­nen toi­min­ta­ko­me­dia kah­des­ta mia­mi­lai­ses­ta po­lii­sis­ta (Will Smith ja Mar­tin Law­ren­ce) häikäi­lemättömän huu­me­pa­ro­nin kin­te­reillä.
Po­lii­sin tur­vasäilöstä ka­toaa 100 mil­joo­nan dol­la­rin he­roii­nierä, jo­ka on saa­ta­va ta­kai­sin en­nen kuin FBI tai sisäi­nen tut­ki­mu­so­sas­to eh­tii ni­meämään syn­ti­puk­ke­ja. Smith ja Law­ren­ce pas­si­te­taan asial­le ja pian he löytävät­kin to­dis­ta­jan (Tèa Leo­ni) tun­nis­ta­maan var­kaat, mut­ta luon­nol­li­ses­ti­kin heidän vai­keu­ten­sa ovat vas­ta edessäpäin.
Bad Boys jäi yh­dek­si Don Simp­son/­Jer­ry Bruck­hei­mer – pa­ri­val­ja­kon (mm. Top Gun, Be­ver­ly Hill­sin kyttä 1 ja 2) vii­mei­sistä yh­tei­sistä elo­ku­vis­ta vauh­di­kas­ta elämää viettä­neen Simp­so­nin kuol­les­sa huu­mei­den ylian­nos­tuk­seen tam­mi­kuus­sa 1996.
E­lo­ku­va nou­dat­taa täy­del­li­ses­ti mies­ten pa­ten­toi­maa me­nes­tys­kon­sep­tia, jos­sa kat­so­jal­le tar­joil­laan räjähtävää toi­min­taa, sek­siä ja yh­den ri­vin heit­to­ja ko­meis­sa puit­teis­sa ja hit­ti­mu­sii­kin pau­ha­tes­sa taus­tal­la. Toi­mii, vaan ei haas­ta. (IJ)

Kuva, ääni & ekstrat

Keräilijänpainoksen uvassa on hieman vähemmän värinää, mutta muuten teknisesti samanlainen kuin aiempi laitos. Ekstroja on enemmän: traileri, 24 min mainosdokumentti, kahdeksan kappaletta toiminta- ja SFX-tietoa erilaisilla kuvakulmilla, kolme musiikkivideota, ohjaajan kommenttiraita, kuvagalleria, erillinen musiikkiraita ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy