Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

It Runs in the Family

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 107736EAN: 7393834386505

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­sis­taan ir­ti ajau­tu­nei­den per­heenjä­sen­ten vä­lejä pa­lau­te­taan en­nal­leen.

Toi­sis­taan ir­ti ajau­tu­nei­den per­heenjä­sen­ten vä­lejä pa­lau­te­taan en­nal­leen. Syyttä­villä sor­mil­la osoi­te­taan epäon­nis­tu­nei­ta kas­vat­ta­jia. Tu­keu­tuu su­ku­pol­vien vä­liin kas­va­viin mie­li­pi­de-e­roi­hin. Tut­tuun ai­hee­seen on tar­tut­tu il­man sy­vempää näkö­kul­maa.
Isol­la ra­hal­la on teh­ty tyy­li­tel­lyn terävä ku­va. Sa­ma­ten ää­ni­rai­ta soi taat­tuun hol­lywoo­di­lai­seen ta­paan, ka­na­vat kuu­lu­vat ta­sai­ses­ti. Ekst­rois­sa on kom­ment­ti­rai­dan lisäk­si pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, ma­king-of, sekä Kirk Doug­las –­do­ku­ment­ti. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy