Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Arthur puilla paljaille

Arthur 2 on the Rocks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 95698EAN: 7321944396350

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­nen Art­hur oli na­pa­kymp­pi, eikä jat­ko-o­sa­kaan huo­no ko­ke­mus ole, vaik­ka ai­ka­lai­sar­viot hei­koh­koik­si jäivät­kin.

En­simmäi­nen Art­hur oli na­pa­kymp­pi, eikä jat­ko-o­sa­kaan huo­no ko­ke­mus ole, vaik­ka ai­ka­lai­sar­viot hei­koh­koik­si jäivät­kin. Hyvän­tah­tois­ten juop­po­jen sa­ral­la ei lie­ne pa­rem­paa luo­mus­ta. Mies me­nettää kai­ken omai­suu­ten­sa, jou­tuu an­sioon ja vai­mo­kin ha­luai­si adop­toi­da lap­sen. En­simmäi­sen osan but­ler (John Giel­gud) te­kee haus­kan vie­rai­lun haa­mu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman kohinainen kuva. Selkeä ääniraita. Burt Bacharachin musiikki ei ole läheskään edellisen osan tasolla. Ekstroissa traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy