Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Braveheart - taipumaton

Braveheart 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 177 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

1990-­lu­vun eep­pi­sim­piä elo­ku­via, jon­ka kai­ken hui­puk­si oh­ja­si Mad Ma­xeis­sa kan­nuk­siaan te­roit­ta­nut aust­ra­lia­laisnäyt­te­lijä Mel Gib­son.

1990-lu­vun eep­pi­sim­piä elo­ku­via, jon­ka kai­ken hui­puk­si oh­ja­si Mad Ma­xeis­sa kan­nuk­siaan te­roit­ta­nut aust­ra­lia­laisnäyt­te­lijä Mel Gib­son. Myös pääo­sa hoi­tui su­ve­ree­nis­ti.
Vii­si Os­ca­ria tu­li ai­van oi­keaan osoit­tee­seen. Brit­ti­ver­sio: ti­ka­ri­koh­tauk­sen ruu­tu­ja­koa on muu­tet­tu jenk­ki­ver­sioon näh­den oh­jaa­jan suos­tu­muk­sel­la. Ei si­ten ole sinänsä sen­su­roi­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeaa kerrontaa, hieno kuva ja iskevät äänet. Kuva on NTSC-versiota aavistuksen tarkempi. Värit ovat sävykkäämmätAudiovisuaalisena tuotteena aivan aikansa kärkikastia. 27 min. dokumentti, kaksi traileria. Gibsonin kommenttiraita. K. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Mel Gibson
Pääosissa: Mel Gibson
Tarina: Randall Wallace
Kuvaus: John Toll
Musiikki: James Horner

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy