Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Päiväni murmelina

Groundhog Day 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.74*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko­nai­nen elämän fi­lo­so­fia ja tar­koi­tus yh­dessä elo­ku­vas­sa ja yh­den päivän ai­ka­na.A­voi­men frank­cap­ra­mai­nen elo­ku­va vas­ten­mie­li­ses­ti käyttäy­tyvästä sää­toi­mit­ta­jas­ta, jo­ka al­kaa elää yhtä ja sa­maa päivää edes­ta­kai­sin.

Ko­ko­nai­nen elämän fi­lo­so­fia ja tar­koi­tus yh­dessä elo­ku­vas­sa ja yh­den päivän ai­ka­na.A­voi­men frank­cap­ra­mai­nen elo­ku­va vas­ten­mie­li­ses­ti käyttäy­tyvästä sää­toi­mit­ta­jas­ta, jo­ka al­kaa elää yhtä ja sa­maa päivää edes­ta­kai­sin. It­se­mur­ha­kaan ei au­ta. Yk­si haus­kim­mis­ta ja jo­ku voi­si ai­van pok­ka­na väittää yh­dek­si kaik­kein par­haim­mis­ta elo­ku­vis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei aito teatterikuvasuhde, kuvattiin akatemiakokoon. Levynä ei muuten erityinen: ekstroissa vain biografiat ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Harold Ramis
Pääosissa: Bill Murray
Tarina: Danny Rubin Harold Ramis
Kuvaus: John Bailey
Musiikki: George Fenton
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy