Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Amistad

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lait­to­mas­ti Af­ri­kas­ta or­jik­si ryös­te­tyt mus­tat tais­te­le­vat oi­keu­des­sa va­pau­des­taan vas­tus­ta­ji­na ra­sis­min ohel­la po­liit­ti­nen rea­lis­mi.

Lait­to­mas­ti Af­ri­kas­ta or­jik­si ryös­te­tyt mus­tat tais­te­le­vat oi­keu­des­sa va­pau­des­taan vas­tus­ta­ji­na ra­sis­min ohel­la po­liit­ti­nen rea­lis­mi. Or­jien al­ku­perä pes­tiin huu­me­ra­han ta­voin käymällä Kuu­bas­sa. Drea­mworks-yh­tiön en­simmäi­nen Spiel­berg-e­lo­ku­va.
Ti­la­vai­ku­tel­ma or­ja­lai­van sisällä on luon­te­va. Ku­va on puo­les­taan upea. Vä­rit ovat tar­koi­tuk­sel­la teräk­si­sen kylmät. Ne­li­si­vui­nen tri­via­vih­ko, trai­le­ri ja 26 min. do­ku­ment­ti.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy