Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

I Spy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ed­die Murp­hy vas­ten­tah­toi­se­na ja Owen Wil­son ve­ti­senä su­pe­ra­gent­ti­na.

Ed­die Murp­hy vas­ten­tah­toi­se­na ja Owen Wil­son ve­ti­senä su­pe­ra­gent­ti­na. Huip­pu-u­pean väi­jy­va­koo­ja­suih­ka­rin perässä ra­va­taan ympä­ri Bu­da­pes­tia suu­ta soi­tel­len ja tu­li­myrs­kyjä sy­ty­tel­len, mut­ta eri­tyi­sen oma­lei­mai­sek­si tai toi­saal­ta mal­lik­kaak­si Bond-p­la­giaa­tik­si ei elo­ku­vaa voi väittää. Toi­min­taa ja ko­me­diaa riittää ko­ko kes­tok­si, mut­ta te­ho jää puo­li­tie­hen.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti pätevä kokonaisuus tarjoaa kotiteatterin laitteistolle vähintäänkin verryttelyä. Ekstroissa ohjaajan, leikkaajan, yhden tuottajan ja kahden käsikirjoittajan kommenttiraita, anamorfinen traileri (DD5.1) ja neljä lyhyttä aihepiiridokumenttia (yht. 18 min). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy